2010-03-05 22:29:01• hírek • Balog Anita

Megint a hajrá volt a legizgalmasabb

A Kolozsvári U ellen egygólos győzelmet aratott a VSK kézilabdacsapata.

Egy igazán kemény összecsapást tudhat maga mögött a VSK férfi kézilabdacsapata: a Kolozsvári U elleni első percek után már érezni lehetett, nem lesz könnyű dolguk a szatmári fiúknak. Az első félidőben egyszer az egyik, egyszer a másik csapat vezetett, a vendégek 0-3-ra vezettek az elején, majd a VSK 7-6-ra alakította az eredményt, jött egy 13-15, de a félidő végeredménye végülis szatmári vezetés (18-16 lett) lett.

A második félidőben folytatódott a csata, amit a bírói páros ténykedése is súlyosbított. A két csapat közötti különbség az utolsó negyed órában nem volt nagyobb egyetlen gólnál. Fél perccel a vége előtt aztán Burszacs vezetéshez juttatta a csapatot, Teremi remek reflexeinek köszönhetően pedig nem tudtak a kolozsváriak egyenlíteni. Az utolsó másodpercekben mindenki lélegzet-visszafolytva várta a felszabadító sípszót, az U játékosai pedig folyamatos tűz alatt tartották Teremi kapuját. Az egyenlítés végülis nem jött össze nekik, amit kicsit Fortunának is köszönhetünk: Teremi védése után a kipattanó labda a kolozsváriakhoz jutott, de lövésük a kapufán csattant.

Nemzeti Liga, 19. forduló: Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U Transilvania 34-33 (18-16). A szatmári góldobók: Szavics 7, Birtalan 6, Surducan 6, Oláh 6, Burszacs 3, Savlovschi 2, Vizsbovszkij 2, Ciornohuz 2. Játszott még: Nagy, Mateş.


Nehéz meccsen nyert a VSK

Nehéz meccsen nyert a VSK


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: